Wysłany: 2010-07-30, 10:09 Hetalia World Series #19
Google translator napisał/a:
Christmas morning, waiting to wake up in Germany and Italy. That brought home a Christmas present handed down in Italy. The American party came to England, brought a big surprise to the American tree.
Zmiana fabuły. Tym razem - czerwone gacie od Feliciano _^_
Ostatnio zmieniony przez Dziabara 2010-08-06, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 359 Skąd: Varsovia
Wysłany: 2010-07-30, 10:32
omg, Ludwinio bez przylizu.. *____* będzie się na co popatrzeć chyba, nie? :D
i strip z gaciami, noż. już widzę jak wysypują się arty z Ludwigiem i Feliciano bez spodni :D w sumie to żadna niespodzianka nas nie czeka, ale myślę, że ubaw będziemy mieli po pachy xD
Aaa, znowu orgazm na miejscu, bo Ludwiś bez grzywki :D No cóż, szkoda, że nie kontynuują wątku Szwedka i Finka i nie ma wojen polsko-szwedzkich, ale ten odcinek też powinien mi się spodobać :D
Wiek: 17 Dołączyła: 15 Maj 2010 Posty: 106 Skąd: Warszawa/Chicago
Wysłany: 2010-07-30, 17:30
Czekałam na ten odcinek! :) Bo strip z majtami był przezabawny XD
I oczywiscie (jak już sporo osób przede mną zauważyło) Ludwis ma roztrzepane włoski :3
O! I będzie Ameryka z Anglią :D
Nie mogę się już doczekać!
Odcinek fajny (lubię ten 1. strip), tyle, że nie na czasie. Grunwald byłby bardziej w porę D: (mimo, że go nie lubię) . Francja niestety znów występuje w tej dziwnej marynarce w jeszcze dziwniejszym kolorze (gratuluję pomysłodawcom gustu).
I czy każde państwo w swoim domu ma powieszone na ścianach zdjęcia jedzenia?
Nie, odcinek spoko, naprawdę, Ludwiś był taki sexy w tym odcinku, że nie mogłam wprost wytrzymać ^^ :D Ogólnie, dla mnie zaskoczeniem był ten strip z plakatami, a już myślałam, że nie będzie w ogóle tego :P
A ciekawe w takim razie, czy kiedykolwiek zrealizują "Buon San Valentino"?
No wiesz... coraz bliżej święta, coraz bliżej święta~ xD
Zastanawiam się, czy Ludwig tyka Feliciano w czoło, bo ma nadzieję, że tam gdzieś jest wyłącznik... xD
Ludwig, człowiek z żelo-dłońmi. Wystarczy, że przejedzie dłonią po włosach i już ma nienaganną fryzurę~! Choć IMO rozczochrany jest znacznie fajniejszy...~ <3
No własnie, fajnie by było, jakby Feli miał na czole wyłącznik. Ależ on jest irytujący.
Ale te włosy miota system. Ta mina i ruch niczym z Tłajlajtu...!
brakowało mi tutaj Gilba. Trudno, że go nie było w stripie.