Om, Kiku jest piękny *w* Podobają mi się te czerwone oczęta, ale i tak trochę go za dużo. Seszelki jak nie lubiłam, tak nie lubię, ale tło ładne. Nie lubię jej brwi, dziewczynie to nie pasuje.
Wiek: 20 Dołączyła: 16 Gru 2008 Posty: 110 Skąd: że by znowu
Wysłany: 2010-07-30, 12:47
Dżapan wygląda jak chłopcy z "Litchi Hikari Club'. Tylko charakterystycznej czapeczki brak. Fajne pudrowe kolorki :333
A w Seszeli to się zakochałam, jest śliczna! Więcej jej! Moar!
Hima, jesteś okropny. Tyle rozpoczętego dobra, a ty bierzesz się za coraz to nowe arty. I żeby one były brzydkie, ale nie, wszystko jest interesujące. Ciekawy pomysł z tymi okularami - błysk zasłaniający jedno z oczu jak u geniusza zła? To ja poproszę .^.
dudelek jest cudny, chcę go w większej rodzielczości ;^; kolorystyka podobna do tej winogronkowej, co dało mi natchnienie dla przyszłego seta. Zabieg z fioletowymi kudłami nakłania mnie, by się tak przefarbować. ach~
Podoba mi się jak autor różnicuje tkaniny w taki sposób, że chciałoby się dotknąć i samemu się w coś podobnego ubrać. Te rękawice, kwiatuszki! Kolory cud-miód. Tylko oczy takie trochę nie pod kolor. Mogły być bardziej podobne do włosów.
Ach, mi też Rodek podoba się szalenie. Najbardziej podbija moje serce kolorystyka. Nie potrafię jakoś jej sensownie skomentować, bo jest idealna i taka, jaką Ayu lubi najbardziej. Włosy Rodka też są cudne, z resztą co tu dużo gadać, wszystko jest cudne. Szkoda tylko, że Hima uciął postać w połowie, bo chciałabym zobaczyć cały jego strój. Ten zielonawy kolor pasuje Roderichowi do oczów, a kwiatki podkreślają jego... gejowość (wybaczcie, musiałam).
To jest genialne *_*. Cudowne kolory, piękne tło i ogólnie to uwielbiam styl tego faceta : D!
Jako ciekawostkę dodam, że w najnowszym poście na jego blogu, można ściągnąć sobie 4 pędzle do Photoshopa P:. Całkiem sympatyczne, nie powiem, szczególnie te serduszkowe. *już wytestowała*
Rodek śliczny, kolorki cacy i sam art *_* Oh lala, kocham <3
A reklamy tomu... Ukrainka i Tosiek wyglądają uroczo :3 A Białoruś jest zabawna z tym mrocznym wyrazem twarzy xD
Wiek: 20 Dołączyła: 16 Gru 2008 Posty: 110 Skąd: że by znowu
Wysłany: 2010-08-01, 14:32
Tu Toniucha z winogronkiem, tam Rodziucha z kwiatkami~~! Miodnie.
Rodek jest mega ślicznie wykonany, kolorki są boskie :D Za umieszczanie rękawiczek w artach Hima ma plus dwadzieścia do zaje....sci XD
Cytat:
a kwiatki podkreślają jego... gejowość (wybaczcie, musiałam).
Coś w tym jest!
Kolejna urocza reklamka. Krówka gratis!
Ale Hima nie umie rysowac postaci tyłem, prostokąty z nich robi ;p
Austria wyszedł przeuroczo, ach, te kolory... <3 Dla mnie bomba. A ten Tosiek to naprawdę musi wszystkich oblecieć? ^^ Czy to z racji wygranych mistrzostw, co? Ale fajne te chibiki - Ukrainka i Tosiek :) A mina Natalki - boska :)
HIMA CZYTA MI W MYŚLACH! XD
Ostatnio naszła mnie nadzieja że może Nataszke narysuje no i jest!... ;]
Rodryś serio uroczy bardzo ładne kwiatki ma (ciekawe komu je da xD) , Ukrainka słodziudka i Spejn też śliczny ;3
Ale narysował też Białoruś! ;D
Ona jest tu strasznie urocza ;3
Z ciekawostek przyrodniczych: Hima wyjaśniał sprawę Anglii jako reprezentanta UK i dodał, że ma on 4 braci. Tak, samych braci.
Z tego co zrozumiałam to jest to sposób w jaki Skandynawowie zwracają się do siebie :3